Samsung lanseaza Galaxy A5 si Galaxy A3, cele mai subtiri telefoane ale companiei

34

Samsung continua sa se alinieze tendintelor pietei. Dupa ce a lansat Galaxy Alpha pentru a-i atrage pe fanii metalului, compania sud-coreeana vizeaza categoria telefoanelor subtiri odata cu lansarea noilor Galaxy A5 si Galaxy A3.

 

„Galaxy A5 si Galaxy A3 sunt doua smartphone-uri elegante din metal, subtiri si performante, oferind cele mai bune experiente in ceea ce priveste navigarea pe retelele sociale,” a declarat JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Aceste dispozitive fac experienta Galaxy mai accesibila pentru tinerii utilizatori, care isi doresc sa fie mereu la curent cu noutatile”.

 

Ambele telefoane sunt destinate fanilor selfie, care nu se pot desparti niciun minut de notificarile retelelor sociale, au camere frontale de 5MP, procesoare quad de 1,2GHz, NFC, slot microSD, 16GB memorie interna si modem 4G LTE. 

 

Galaxy A5 are grosime de 6,7mm, ecran de 5inch si cantareste 123g. Camera principala are senzor de 13MP cu autofocus si Flash, Android-ul e 4.4, RAM-ul masoara 2GB, iar acumulatorul este de 2300mAh.

 

Galaxy A3 masoara 6,9mm grosime si cantareste 110,3g. Diagonala ecranului este de 4,5inch, RAM-ul a fost injumatatit (1GB), iar camera principala are un senzor de 8MP. Acumulatorul lui A3 are 1900mAh, iar sistemul de operare este acelasi Andoid 4.4.

 

Preturile si disponibilitatea celor doua nu au fost inca anuntate. In schimb, au fost anuntate culorile carcaselor: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, Soft Pink, Light Blue si Champagne Gold.