Samsung lanseaza cursuri de dezvoltare de aplicatii Android pentru studenti

28

Samsung Romania da startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicatii Android, adresat studentilor si absolventilor de facultate cu profil tehnic si cunostinte de programare JAVA. Cursul consta in sesiuni teoretice si practice in urma carora tinerii pot dobandi cunostinte necesare pentru dezvoltarea de aplicatii mobile pentru platforma Android. Inscrierea se face pana pe 26 martie.

 

Cei care vor participa la curs vor dobandi cunostinte aprofundate despre platforma Android, modalitatile de programare pe aceasta si solutii pentru dispozitivele mobile. In plus, acestia vor avea acces la training-uri de leadership organizate de Fundatia LEADERS, menite sa completeze aptitudinile tehnice cu abilitati de comunicare, lucru in echipa si public speaking, dar si la intalniri cu oameni de succes din domeniul tehnologiei, precum dezvoltatori de aplicatii si antreprenori de succes din domeniu.

 

Pentru a se inscrie, studentii si absolventii trebuie sa trimita un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com cu subiectul [DAAI]. Mesajul trebuie sa contina numele, numarul de telefon la care pot fi contactati, dar si informatii referitoare la pregatirea anterioara in JAVA si Android pe care o au si o scurta motivare pentru care isi doresc sa participe. In plus, in e-mailul de inscriere, participantii trebuie sa percizeze si daca au deja idei de aplicatii pe care ar dori sa le creeze.