Samsung Indonesia publica un teaser in care apare Galaxy S7

45

Chiar daca pe internet au ajuns deja accidental numeroase informatii sau materiale video care sustin ca stiu cum va arata viitorul Galaxy S7, niciunul dintre ele nu provenea dintr-o sursa oficiala. Totusi, recent Samsung Indonesia a publicat un teaser care este o avanpremiera pentru “viitorul Galaxy”.

 

Materialul video prezinta un arcas care se antreneaza si foloseste un smartphone Samsung nemarcat care este dotat cu un ecran curbat. Arcasul nu se fereste sa foloseasca smartphone-ul in ploaie asa ca, desi seamana cu Galaxy S6, cu siguranta nu este acel model intrucat acela nu beneficiaza de rezistenta la apa. Totusi, zvonurile sugereaza ca Galaxy S7 ar putea fi rezistent la apa, asa ca gadget-ul care apare in teaser ar putea fi chiar viitorul smartphone Samsung.

 

In plus, teaserul prezinta un smartphone cu capabilitati de incarcare wireless, ceea ce inseamna ca si Galaxy S7 va avea acesta functie. Samsung a creat si un site pentru S7, localizat in Indonesia, insa acesta a fost retras la scurt timp. Ramane de vazut ce urmeaza, oricum ar fi, Samsung planuieste sa lanseze S7 in cadrul unui eveniment care va avea loc duminica, 21 februarie. Gadget-ul va deveni efectiv disponibil incepand cu 11 martie.

 

Pana atunci, iata teaserul despre care vorbeam mai sus:

 

 

Πηγή: BGR