Samsung Gear S3 va avea un preț pe la 1500 de lei

81

Noul smartwatch Samsung Gear S3, lansat în toamnă la târgul IFA Berlin, va fi disponibil în magazine din 6 noiembrie la un preț de 349 dolari în SUA. Pentru sud-coreeni este un preț accesibil, modelele anterioare erau mai scumpe. Ceasul are multe îmbunătățiri, autonomie mai mare, aplicații mai multe, grafică mai bună și altele asemenea.

 

Samsung Gear S3 este realizat pe model clasic, designerii s-au inspirat din ceasurile clasice și de asemenea are brățări clasice de ceas. Este un ceas rezistent la apă, rezistent la șocuri (certificare IP68), dotat cu tehnologii de conectivitate 4G/LTE și GPS, are chiar și altimetru dacă urci pe munte sau mergi pe dealuri vei vedea chiar și diferența de nivel.

 

Sunt două variante Gear S3, modelul Frontier și modelul Classic.  Varianta Frontier este perfectă pentru activitățile în aer liber și integrează funcții utile într-un design mai compact. Modelul Classic are un design minimalist și elegant, similar cu modelele cunoscute. 

 

Ecranul ceasului este anul aesta un pic mai mare (1.3 inch, rezoluție 360 x 360 pixeli, densitate 278ppi – este Super AMOLED) și este acoperit cu Corning Gorilla Glass SR+, o tehnologie nouă de protecție, e mai rezistent. Are chiar și tehnologia Always-On ca să vezi toate notificările. Ceasul are în continuare rotiția de control de pe margine, iar acum sunt și butoane, ca la ceasurile clasice.

 

Autonomia Gear S3 este un pic mai bună, a crescut acum la 3-4 zile, spun oficialii Samsung. Nu am avut ocazia să testez autonomia, ceasurile de test fiind legate de masă. Memoria internă a crescut la 4GB, iar procesorul este dual-core la 1.0 GHz, cu 768 MB de RAM.

 

Prețul este de 349 dolari în US, bănuiesc că va fi similar în Europa, doar că în Europa. Cred că la noi va fi de vreo 1.500 de lei, dar vă anunț cum aflu ceva.

Πηγή: Value Walk