Samsung Gear S3, disponibil în România din decembrie – vine în două variante

97

Samsung a anunţat lansarea oficială a smartwatch-ului Samsung Gear S3, care este deja disponibil la precomandă şi care va ajunge în magazinele din România începând cu 2 decembrie. Cei care precomandă între 25 noiembrie și 2 decembrie vor primi o pereche de căști Level Active, oferta fiind valabil doar în magazinele partenerilor oficiali ai Samsung.

 

Ceasul va veni în două variante, alintate de Samsung drept, „robustul” Gear S3 Frontier şi „elegantul” Gear S3 Classic.

 

Design clasic şi comoditate

Gear S3 Frontier şi Gear S3 Classic se inspiră din ceasurile tradiţionale, oferind rafinament în design, datorită ramei circulare marca Samsung şi detaliilor adăugate cu grijă pe cadran. Utilizatorii pot personaliza faţa ceasului şi cureaua, pentru a se potrivi stilului lor. Gear S3 este compatibil cu aplicaţia Always On Watch, care afişează oraîn mod constant.

 

Furnizând ce e mai nou în tehnologia mobilă, Gear S3 este rezistent la apă şi praf (IP68) şi oferă durabilitate de grad militar. Echipat cu GPS şi aplicaţiile S Health, Alti/barometer şi Speedometer, aduce utilizatorilor o evidenţă clară aactivităţilor zilnice de fitness şi oferă detalii despre condiţiile outdoor, de la altitudine şi presiune atmosferică la schimbări bruşte alte vremii, distanţa parcursă şi viteză. Mai mult, bateria puternică poateavea o autonomie până la patru zile la o singură încărcare.

 

Samsung Gear S3 va veni şi cu Samsung Pay şi este primul ceas inteligent cu capacităţi de plată MST, însemând că utilizatorii pot accesa cardul de debit sau de credit şi pot efectua tranzacţii.