Samsung Galaxy Tab S2 hands-on [VIDEO]

26

Samsung nu a reusit sa cucereasca de tot segmentul de tablete a pietei de gadget-uri, desi are dispozitive de acest gen in portofoliu. Compania se afla pe locul 2, dupa cei de la Apple si celebrele tablete iPad, insa incearca continuu sa aduca imbunatatiri gamei Tab pentru a castiga mai multi utilizatori.

 

Acesta este si cazul tabletei Galaxy Tab S2 care vine din doua variante de echipare. Utilizatorii pot alege intre un ecran de 8 inci sau unul de 9.7 inci, ambele de tip AMOLED QXGA, care ofera un aspect ratio de 4×3, comparativ cu gadget-urile precendente care se concentrau pe un aspect ratio 16:9. Ambele variante de tablete sunt alimentate de procesoare Exynos 5433, au 3 GB memorie RAM, iar capacitatile de stocare sunt fie de 32 GB, fie de 64 de GB, insa se pot extinde pana la 128 de GB cu ajutorul cardurilor de memorie. Ambele variante ale Galaxy Tab S2 ruleaza Android 5.0 Lollipop, principalele diferente dintre cele doua modele fiind marimea ecranului si capacitatile bateriilor.

 

Totusi, unii dintre specialisti sustin ca aceasta tableta Android ar fi una dintre cele mai bune de pe piata. Iata un material video de tip hands-on cu Samsung Galaxy Tab S2:

 

 

Πηγή: PocketNow