Samsung Galaxy S8 ar putea veni doar cu ecrane cu muchii curbate

72

Sud-coreeni de la Korea Herald au primit informaţii potrivit cărora Samsung ar plănui ca viitoarea gamă de telefoane din seria Galaxy S, mai exact modelele S8 să nu mai vină cu ecrane standard, cu ecrane plat, urmând să fie oferite doar cu ecrane cu muchii curbate precum varianta Edge ale generaţiei actuale.

 

Chiar dacă va veni în două variante, S8 nu va veni cu ecrane clasice. Se vorbeşte despre o versiune cu ecran de 5,7 inci şi una ceva mai mare cu ecran de 6,2 inci, despre care s-ar crede că ar fi fără margini, cel mai probabil urmând să fie eliminat butonul home. Dar deocamdată rămâne la nivel de speculaţii.

 

Această decizie îi îngrijorează pe unii analişti sud-coreeni, notează Korea Herald. Aceştia cred că modelele cu ecrane cu muchii curbate au demonstrat că nu sunt foarte comode pentru că apar atingeri nedorite ale ecranului. Referitor la ecranele mai mari, fără margini, care ocupă peste 90% din suprafaţa carcasei, iar nu sunt foarte utile. Aceştia consideră că deocamdată nu există o piaţă reală.

 

Aş adăuga că un ecran şi mai mare, care să se ducă şi pe muchiile telefonului ar fi şi mai puţin practic pentru că va fi destul de greu să eviţi atingerile accidentale, dacă nu au cum să ţii telefon în mod natural.

 

Aceştia cred că ar fi mai bine ca Samsung să se concentreze pe telefoanele pliabile, dacă vrea neapărat să aducă ofere ecrane mai mari şi mai cuprinzătoare pe telefoane.

 

Πηγή: Korea Herald