Samsung Galaxy S7 va primi luna asta Android 7.0

281

Samsung a început testarea unei actualizări la Android 7.0 Nougat pentru utilizatorii Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, iar primii care vor primi actualizarea sunt utilizatorii terminalului din SUA și din UK. Desigur, va fi extins apoi în Europa și sperăm să vină rapid și la noi. 

 

Pentru a testa înaintea tuturor actualizarea – un lucru pe care eu nu vi-l recomand, din cauza potențialelor erori și probleme – trebuie să intrați în programul Galaxy Beta. Dacă nu găsiți oficial în magazinul Samsung acest Galaxy Beta, puteți lua un APK online, dar nu putem exclude riscurile de securitate și de obicei cere toate permisiunile pentru a putea face instalări pe telefon.

 

Android 7.0 aduce o serie de îmbunătățiri față de varianta anterioară, teoretic ar trebui să se miște mai rapid și să aibă autonomie mai mare. Dar practic știm că uneori pot apărea erori – să nu meargă diverse aplicații, precum camera foto, să aibă interfața întârzieri mari sau să se descarce rapid bateria. Întrucât asta s-a întâmplat la multe dintre actualizările anterioare, sfatul meu este să lăsați pe alții să facă primii actualizarea și promit să vă țin la curent dacă apar sau nu probleme. 

 

Revin cu mai multe informații pe tema actualizăriila Android 7.0 Nougat pentru Galaxy S7. Imediat ce aflăm ceva nou.

Πηγή: SamMobile