Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge sunt disponibile la precomanda pe site-ul Vodafone

22

Incepand din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge sunt disponibile la pre-comanda pe site-ul Vodafone Romania, in reteaua de magazine proprii si in reteaua partenerilor.

 

Noile terminale de la Samsung – GALAXY S7 si GALAXY S7 edge – vor putea fi achizionate de la Vodafone Romania in varianta cu memorie de 32 GB si carcasa gold sau neagra. La fiecare pre-comanda, clientii vor primi, in plus, un Samsung Gear VR, in limita stocului disponibil.

 

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

 

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, in intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile inainte de lansarea oficiala, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung GALAXY S7 si Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone Romania, precum si online, incepand cu 11 martie 2016.

 

Mai multe detalii pe www.vodafone.ro