Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge disponibile la precomanda in reteaua Telekom cu un Gear VR gratis

60

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge vor fi disponibile la Telekom Romania atat la precomanda, cat si in magazinele companiei din toata tara.

 

Clientii Telekom Romania isi pot plasa precomenzile pentru noile telefoane Samsung pana pe 10 martie, pe site-ul www.telekom.ro. La orice precomanda, telefoanele vor fi insotite de un dispozitiv extra, Gear VR.

 

Incepand cu 11 martie, produsele vor putea fi achizitionate direct din magazinele Telekom Romania din toata tara.

 

Pretul unui Samsung Galaxy S7, fara abonament, va fi de 3.299 lei, iar al unui Samsung Galaxy S7 Edge, de 3.699 lei. In cazul ofertelor cu abonament, preturile dispozitivelor incep de la 1.199 lei, in cazul Samsung Galaxy S7, si 1.599 lei pentru Samsung Galaxy S7 Edge, la abonamentul Mobil XXL.

 

Smartphone-urile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, de 5,1 inci, si Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticla 3D si metal, avand un design elegant si ergonomic, fiind usor de tinut in mana. Noile modele dispun de o noua tehnologie care permite o viteza mai mare de incarcare a bateriei, atat prin cablu, cat si wireless. Totodata, Galaxy S7 si S7 Edge dispun de o camera foto performanta cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima camera de acest fel disponibila pe un smartphone. Aceasta ofera imagini mai clare si mai definite, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panorama cu elemente mobile. In plus, slotul pentru cardul microSD le permite utilizatorilor sa adauge un card cu capacitate de stocare de pana la 200GB.