Samsung Galaxy S6 va permite inlaturarea aplicatiilor preinstalate

19

Samsung anuntase ca noile terminale Galaxy S6 si variatiile acestora vor fi livrate cu 40% mai putine aplicatii preinstalate, cele mai multe dintre acestea fiind scotite drept inutile de majoritatea utilizatorilor. 

 

Compania a mers mai departe in ceea ce priveste pachetul sofware al noilor varfuri de gama si a integrat aplicatii utilizate intens precum utilitarele Microsoft Office si Skype. Ceea ce nu a facut public compania in timpul prezentarilor Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge este posibilitatea dezactivarii sau chiar a dezinstalarii complete a mai multor programe dintre care amintim SVoice, SHealth, Play Store, ba chiar si a Calculatorului. Noua politica a Samsung a fost descoperita de un membru al forumului xda-developers si probata prin cateva capturi de ecran.

 

Mentionam ca telefonul cu care au fost facute screenshot-urile este un model pre-release de Galaxy S6 Edge si ca acesta ar putea oferi mai multe optiuni de administrare a aplicatiilor decat varianta comerciala.

 

                                      Samsung_Galaxy_s6_uninstall_preinstalled_apps        Samsung_Galaxy_s6_uninstall_preinstalled_apps_1        Samsung_Galaxy_s6_uninstall_preinstalled_apps_2

 

Πηγή: xda-developers