Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, disponibile in magazinele din Romania

16

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, cele mai noi smartphone-uri Samsung, vor fi disponibile pentru achizitionare in retelele partenerilor oficiali Samsung si ale operatorilor telecom incepand de maine. Dispozitivele au specificatii tehnice avansate, precum si un design modern care imbina metalul cu sticla Gorilla Glass 4, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de utilizare.

 

Prin cele doua dispozitive, Samsung le ofera utilizatorilor inovatii relevante pentru stilul lor de viata. Marginile curbate pe ambele parti al lui Galaxy S6 edge afiseaza diverse aplicatii si informatii fara a interveni peste continutul ecranului principal. In plus, tehnologia de incarcare a fost imbunatatita pentru a permite o alimentare a bateriei de 1,5 ori mai rapida decat a Galaxy S5. Iar pentru performanta uimitoare, Samsung Galaxy S6 si S6 edge vin echipate cu primul procesor de 14nm pe platforma de 64 de biti din lume. Ambele telefoane sunt echipate cu tehnologie de incarcare wireless.

Galaxy_S6_in_Romania

Smartphone-urileau fost lansate pentru consumatori astazi in brandshop-urile Samsung din AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City. Primii 120 de utilizatori care isi vor achizitiona unul dintre cele doua smartphone-uri vor primi un pachet de accesorii in valoare de 140 de euro (pentru Galaxy S6) sau 160 de euro (pentru Galaxy S6 edge). In fiecare dintre cele doua brandshop-uri din centrele comerciale, utilizatorii au  posibilitatea sa isi faca setarile de baza ale telefonului sau sa le testeze functiile asistati de consultanti Samsung.

Samsung_Glaxy_S6_edge_Green_Emerald

In plus, Samsung a creat o aplicatie de Facebook pentru utilizatori, in care acestia s-au putut inscrie pentru a participa la eveniment. In momentul inscrierii in aplicatie, a fost generat automat un voucher. Primii 30 de participanti care au prezentat voucherele, in fiecare dintre cele doua locatii, au beneficiat si de un bonus la achizitionarea smartphone-ului Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge: au primit un dispozitiv de incarcare wireless.

 

La finalul prezentarii functiilor telefoanelor, utilizatorii au participat la o tombola, in fiecare dintre cele doua locatii, premiul fiind un smartphone Samsung Galaxy S6 edge de 32 GB. Extragerea a avut loc la ora 21:00, iar castigatorul a fost anuntat atat la fata locului, cat si pe site-ul oficial Samsung Electronics Romania si pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania. Primii 120 de utilizatori care isi vor achizitiona unul dintre cele doua smartphone-uri vor primi un pachet de accesorii in valoare de 140 de euro (pentru Galaxy S6) sau 160 de euro (pentru Galaxy S6 edge).

 

Samsung Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile in versiunile de 32GB, 64GB si 128GB, in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).