Samsung Galaxy S6 Edge e cel mai bun smartphone din 2015, iar Surface Pro 4 cea mai buna tableta

42

Traditia a fost continuata la evenimentul MWC de anul acesta, iar GSM Association a acordat premiile pentru cele mai bune gadget-uri ale anului trecut. Premiile au drept scop sa deschida drumul urmatoarei generatii de dispozitive inovatoare.

 

Dupa o lupta acerba cu iPhone 6S, 6S Plus si LG G4, Samsung Galaxy S6 Edge si-a adjudecat titlul de cel mai bun smartphone din 2015 in categoria high-end, in timp ce in categoria low-end castigatorul a fost Xiaomi Redmi 2. Anul trecut, premiul GSM Association pentru cel mai bun smartphone a revenit Apple si LG care au impartit locul 1. De notat mai este ca, in mod destul de surprinzator, Microsoft a primit titlul pentru cea mai buna tableta a anului, cu dispozitivul Surface Pro 4.

 

In ceea ce priveste dispozitivele purtabile, Samsung si-a adjudecat, din nou, coroana. Astfel, Gear S2 a fost desemnat cel mai bun wearable al lui 2015. Ramane de vazut ce urmeaza pentru industria de profil, dar e clar ca inovatiile devin din ce in ce mai mari cu fiecare an care trece.

 

Πηγή: PocketNow