Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul Best in Show la MWC 2015

21

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul „Best New Handset, Tablet or Device” din partea GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) la MWC 2015. Aceasta distinctie este acordata celui mai bun dispozitiv din timpul targului, iar acesta este al doilea an consecutiv cand compania primeste titlul, in 2014 gadget-ul Gear Fit adjudecandu-si pozitia.

 

Premiul contribuie la consolidarea pozitiei de lider a Samsung in domeniul dezvoltarii de noi tehnologii, compania concentrandu-si eforturile pentru a veni in intampinarea intereselor si nevoilor utilizatorilor moderni, precum si celor din mediului de afaceri. „Suntem onorati ca GSMA considera ca acestea sunt cele mai elegante si performante dispozitive dezvoltate de Samsung de pana acum.”, a declarat unul dintre oficialii companiei.

 

Samsung Galaxy S6 edge a primit peste 20 de premii importante la MWC 2015, printre care si „Best of Mobile World Congress” din partea Ubergizmo, „Top Pick” din partea Mashable si „Top Pick” din partea Laptop Magazine. In plus, platforma de securitate mobila Samsung KNOX a obtinut premiul pentru cea mai buna solutie de securitate din partea GSMA. Software-ul de securitate mobila a smartphone-ului a fost recunoscut drept cea mai buna tehnologie lansata in acest an la MWC, la categoria securitate mobila pentru afaceri. KNOX a primit acreditari din partea guvernelor din intreaga lume, inclusiv din partea Ministerului Apararii din SUA.

 

Salonul de tehnologie Mobile Word Congress 2015 (MWC 2015) a avut loc la Barcelona intre 2-5 martie. Mai multe informatii despre smartphone se pot gasi aici.