Samsung Galaxy S6 Active a fost lansat oficial

35

Utilizatorii care vor sa detina un Samsung Galaxy S6, dar prefera un model mai rezistent si a carui baterie dureaza mai mult, se pot indrepta acum catre Galaxy S6 Active. Acest smartphone a fost conceput pentru a fi folosit in medii ceva mai neprietenoase si, in special, afara.

 

Cea mai importanta facilitate este data de bateria cu o capacitate de 3.500 mAh care ofera o autonomie mult mai mare fata de modelele S6 obisnuite care au baterii cu capacitati de 2.550 mAh. Galaxy S6 Active mai incorporeaza un ecran de 5.1 inci, quad-HD superAMOLED si un procesor octa-core x64 Exynos 7420. In plus, camera foto are o resolutie de 16 megapixeli, in timp ce camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli.

 

In ceea ce priveste rezistenta, Samsung Galaxy S6 Active a fost conceput pentru a rezista la socuri in cazul in care este scapat de la 1.2 metri si poate sa stea in apa la o adancime de 1.5 metri pana la 30 de minute. De asemenea, beneficiaza de certificarile oficiale care atesta rezistenta la apa si la praf.

 

Deocamdata nu exista alte detalii, insa o firma de telefonie mobila din SUA a publicat un scurt material video care aduce in atentie cele mai imporate functii ale noului smartphone:

 

 

Πηγή: BGR