Samsung Galaxy S5 Prime primeste certificare Bluetooth

34

Samsung continua sa sustina ca nu va exista o versiune premium a smartphone-ului Galaxy S5, insa informatiile care apar constant pe internet sustin contrariul. Ultima dintre aceste informatii este firma a trimis cererea de certificare Bluetooth SIG pentru SM-G906L, adica Galaxy S5 Prime.

 

Aceasta versiune trimisa catre certificare ar putea sa fie o versiune care nu va ramane chiar oficiala, intrucat hardware-ul este versiunea REV0.1. Totusi, cum zvonurile spun ca Galaxy S5 Prime s-ar putea lansa in iunie, este posibil ca aceasta versiune trimisa catre Bluetooth SIG sa fie, de fapt, o versiune de testare, nu doar un prototip. Celelalte informatii aparute pe internet mai spun ca smartphone-ul s-ar putea vinde cu aproximativ 880 de dolari. Din pacate, cererea de certificare nu da si alte detalii asupra dotarilor tehnice, precizand doar ca smartphone-ul va avea suport pentru conexiunea Bluetooth 4.0.

 

Specificatii tehnice neconfirmate au aparut pe internet si sustin ca Galaxy S5 Prime va fi dotat cu un ecran qHD de 5.2 inci care va oferi o rezolutie de 1.440 x 2.560 pixeli si ca va fi alimentat de un procesor Snapdragon 805. Deocamdata, nimic nu este sigur pana cand Samsung nu va da publicitatii dotarile oficiale sau pana cand smartphone-ul nu va fi lansat.

 

Πηγή: GSM Arena