Samsung Galaxy S4 LTE primeste actualizarea de Android 4.3

18

Samsung isi tine promisiunea facuta la Mobile UNPAKED Episode 2 si lanseaza actualizarea la Android 4.3 pentru Galaxy S4 (GT-I9505) in aceasta luna. Samsung este cunoscuta pentru intarzierea actualizarilor de soft pentru terminalele sale, insa acest lucru se intampla pentru ca se investeste foarte mult in cercetare si dezvoltarea pentru a lansa versiune fara bug-uri.

Update-ul de Android 4.3 aduce o multime de imbunatatiri pentru Galaxy S4. Terminalul care il va rula va fi mult mai rapid, lucru demonstrat si scorurile obtinute la testele de performanta. Samsung nu a publicat si o lista cu modificarile pe care le vom vedea in noua versiune insa presa de specialitate s-a grabit sa faca deja o lista cu toate optimizarile incluse. Astfel, printre acestea se numara: suport pentru OpenGL, Galaxy Gear, TRIM si ANT+, implementare si aplicatie dedicata pentru Samsung KNOX si Samsung Wallet preinstalat.

Lista nu se termina aici, ea este completata deasemenea si de o performanta optimizata a RAM-ului si a performantei culorilor. Actualizarea vine si cu noutati pentru tastatura si browser, acestea primind deasemenea un upgrade. Lansarea upgrade-ului de software se va intampla pe faze, momentul in care va fi disponibil si pentru Romania nu este inca cunoscut insa este asteptat pentru urmatoarele zile.

Πηγή: GSM Arena