Samsung Galaxy S4 I9505 primeste Kids Mode si KNOX 2.0

32

Samsung a lansat deja actualizarea Android 4.4 KitKat pentru smartphone-ul Galaxy S4 (atat versiunea I9500 cat si I9505). Actualizarea catre Android 4.4 KitKat a inclus si elemente noi de TouchWiz care au fost vazute pe Galaxy Note 3. Totusi, update-ul nu a inclus atunci cateva elemente ca acel Kids Mode si KNOX 2.0.

 

Samsung a hotarat sa remedieze aceste lipsuri si sa imbunatateasca si mai mult aspectul TouchWiz, asa ca a lansat un nou update. Actualizarea are o dimensiune de 130 de MB si este disponibila atat prin intermediul OTA cat si prin intermediul Kies. Actualizarea de firmware pentru Galaxy S4 aduce pe smartphone Kids Mode si pachetul de securitate KNOX 2.0 – ambele imbunatatiri au fost subliniate de companie in cazul Galaxy S5. In plus, actualizarea imbunatateste si managementul consumului de energie si autonomia bateriei. Totodata, sunt reparate cateva brese de functionare si se aduc imbunatatiri minore la nivelul performantei si a interfatei sistemului.

 

In prezent, actualizarea pe care Samsung a lansat-o este disponibila pentru modelul Galaxy S4 I9505 in Germania, insa speram ca update-ul se va extinde curand si la cealalta versiune si in mai multe tari.

 

Πηγή: GSM Arena