Samsung Galaxy S4. De unde cumpar si la ce pret?

19

Cu toate ca prezentarea oficiala in Romania a intarziat o luna fata de cea de la New York, tara noastra sa incadreaza in randul celor favorizate la capitolul disponibilitate. Sambata, 28 Aprilie, Samsung Galaxy S4 a intrat in oferta mai multor magazine din Romania, iar evenimentul a fost marcat cu surprize.

Samsung Galaxy S4 va fi disponibil in Romania cu ambele variante de chipset, Exynos 5 Octa si Qualcomm Snapdragon 600. Din pacate, oferta este inca saraca. Desi multe magazine il afiseaza si i-au atasat un pret, acestea nu il au pe stoc.

Galaxy S4 I9505 (Snapdragon 600) a trecut in fuga pe la Oktal, 2889 Lei. Magazinul a epuizat deja stocul de 5 bucati, iar urmatoare transa nu se stie cand va fi disponibila.

Al doilea magazin contactat a fost evoMAG. Acestia afiseaza pretul de 2959 Lei si disponibilitate pentru precomanda. Comenzile vor fi onorate candva la inceputul lunii viitoare (Mai).

Galaxy I9500 cu Exynos 5 Octa este afisat la acelasi pret, 2999 Lei, in ofertele magazinelor marketonline si quickmobile. Primul afiseaza ca il va avea disponibil din 8 Mai, iar quickmobile a epuizat deja stocul si se asteapta sa primeasca mai multe tot la inceputul lunii viitoare.

Majoritatea magazinelor contactate ne-au informat ca au avut disponibile doar 5-10 bucati si ca numarul precomenzilor a depasit cu mult oferta. In concluzie am mai avut parte de o lansare care nu a fost lansare pentru un telefon ce nu poate fi gasit pe nicaieri.

Asadar, abia pe 8 Mai Galaxy S4 ajunge in vitrinele din Romania, iar daca tot asteptati pana atunci, Germanos il ofera la cel mai mic pret gasit de noi, 2699 Lei.