Samsung Galaxy S IV vs Apple iPhone 6. Tu care crezi ca este mai bun?

26

Cele mai cunoscute companii producatoare de telefoane inteligente, Samsung si Apple,  se confrunta an de an, prin fabricarea de produse inventive. Lupta apriga dintre sud-coreeni si americani continua si in 2013, fiecare dintre cele doua venind cu doua dintre cele mai asteptate smartphone-uri.

Galaxy S IV si iPhone 6 se confrunta anul acesta, dar niciunul nu este mai prejos, ambele fiind dotate cu specificatii tehnice marete.

Insa, potrivit aceluiasi analist cunoscut de la Jeffrey and Company, Peter Misek, Galaxy S IV este mai bun decat rivalul sau, iPhone 6.

 iphone6TEXT

In primul rand, in ceea ce priveste dimensiunea ecranului, stim cu totii ca se cauta ecrane mari. Cei de la Apple lupta din greu pentru a aduce pe piata un iPhone cu ecran mai mare de 4 inci, insa iata ca acesta nu va depasi 4,8 inci. Iar ca si caracteristici, acestia adauga 128 GB de stocare interna, o baterie mai buna si un ecran IGZO.

In schimb, Samsung a planuit sa doteze noul Galaxy S IV cu tot ce-i mai bun: ecran de aproape 5 inci Super Amoled Full HD, procesor Exynos 5 (8 core) CPU asociat cu Mali-T678 (8 core) GPU, 2 GB de RAM si camera de 13 MP.

In plus, iPhone 6 va rula iOS 7, iar zvonurile spun ca acesta nu ar fi gata mai devreme de 2014, confruntandu-se cu anumite probleme. Galaxy S IV, ce va rula Android 4.2.2 Jelly Bean ar putea fi lansat luna viitoare.

 

galaxys4TEXT

 

Sursa: IBTimes