Samsung Galaxy S IV ar putea intarzia datorita SoC-ului Exynos 5 Octa

24

Recentele teste aparute pe GLBenchmark ar putea reprezenta solutiile alternative cautate de Samsung pentru SoC-ul lui Galaxy S IV.

Analistul Gus Richard este de parere ca data de lansare a lui Galaxy S IV, 14 Martie, ar putea fi decalata datorita unor probleme legate de SoC-ul Samsung Exynos 5 Octa. Se pare ca Exynos-ul consuma mult mai mult decat se estimase.

Daca Samsung se orienteaza catre un alt SoC, la fel ca si sursa, speram sa aleaga Snapdragon 800. Rezultatele testelor la care a fost supus HTC One (Snapdragon 600) l-au clasat pe acesta in frunte si departe de restul clasamentului in cele mai multe cazuri. Asadar va puteti imagina ce ar putea face Snapdragon 800. SoC-ul Qualcomm are un procesor ce ar putea ajunge pana la 3.2GHz, poate afiza rezolutii de 2560×2058, inregistreaza video 4k si permite incarcarea telefonului intr-un timp cu 75% mai scurt decat SoC-urile din aceeasi categorie.

Deocamdata Samsung nu a declarat nimic, iar data de 14 Martie ramane in picioare pentru lansarea viitorului model Galaxy S.

Sursa: stuff.tv