Samsung Galaxy S 4 – intra pe piata sau nu?!

25

Zvonurile despre aparitia noului smartphone Samsung Galaxy S 4 continua sa faca rumoare in presa internationala. Mai jos dezvaluim cateva informatii aflate recent, conform publicatiilor Pressblue si Idesigntimes.

Urmand pasii predecesorilor sai, Galaxy S2 si S3, noul gadget vrea sa intre cu repeziciune pe piata, instalandu-se in aria phabletelor, care vor exploda in 2013 (click aici). Telefonul va avea un design mai subtire si mai elegant, cu ecran de 5 inci, Full HD si o rezolutie de 440 ppi (adica identic cu cel al HTC Droid DNA).

V-am informat intr-un articol recent ca Samsung va introduce pe piata primul terminal cu ecran flexibil, folosind tehnologia OLED. Sud-coreenii vor scoate definitiv sticla din display si o vor inlocui cu plastic.

Analistii sustin ca noul smartphone va fi lansat oficial in cadrul Congresului Mobile World de la Barcelona, in luna februarie a anului viitor.

Surse apropiate sustin ca S4 vine cu o super camera de 13 MP si poate avea intrre 16 GB, 64 si 128 GB. De asemenea, va fi echipat cu Android 4.2 Jelly Bean si o baterie de 3200 mAh.

Ca o mica “barfa” de final, se presupune ca pretul acestuia va fi de aproximativ 600 de dolari. Cunoscand ambitia celor de la Samsung, ne asteptam ca noul S4 sa apara in 2013, cu toate dotarile de mai sus si nu numai. Ramane de vazut de ce sunt in stare.