Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi lansat in Europa

32

Recent, Samsung a si-a adaugat in portofoliu doua noi phablete, printre care si Galaxy Note 5. Se pare ca, inaintea acestei lansari, compania a efectuat o serie de teste cu Galaxy Note 5, insa ceea ce este interesant este ca dispozitivele purtau numarul de model SM-N920F.

 

De obicei, gadget-urile cu “F” in coada denumirii au fost lansate de Samsung in Europa, asa ca in ciuda dezmintirilor pe care compania le-a facut si care spuneau ca nu va exista un model european, s-ar putea ca Note 5 sa fie lansat in Europa. Se pare ca Samsung a avut destule batai de cap in producerea modelului SM-N920F a Galaxy Note. Efortul depus de companie este un argument in plus ca ar putea exista o lansare oficiala europeana a dispozitivului. Deocamdata compania nu a oferit niciun fel de informatii oficiale in acest sens, insa este posibil ca Samsung sa aduca Note 5 in Europa candva in acest an.

 

Probabil ca, daca aceasta lansare va avea loc, firma se gandeste sa profite putin de valurile pe care le-a facut cu lansarea celor doua phablete. Pana la anuntarea unor planuri oficiale, Galaxy Note 5 este disponibil in Romania prin Quickmobile.

 

Πηγή: PocketNow