Samsung Galaxy Note 4 și Gear S au devenit disponibile in Romania

23

Samsung Galaxy Note 4 si smartwatch-ul Gear S au devenit disponibile in Romania in magazinele partenerilor Samsung.

 

Galaxy Note 4 este dotat cu un ecran de 5.7 incim superAMOLED Quad HD, si ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Gadget-ul este dotat cu functia Multi Window, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea folosi mai multe aplicatii simultan, iar modul de vizualizarea Pop-Up View permite redimensionarea ferestrelor cu aplicatii si astfel o navigare mai usoara intre ele. Pentru a maximiza autonomia bateriei, Note 4 beneficiaza de functiile Fast Charging si Ultra Power Saving Mode.

MNGalaxy_Note_4_1

Difuzorul imbunatatit reduce zgomotele de fundal si asigura o fidelitate mai buna, iar aplicatia Voice Recorder permite inregistrarea si recunoasterea a pana la opt voci diferite. Camera foto a Galaxy Note 4 este una de 16 megapixeli si nebeficiaza de stabilizator de imagine Smart Optic. Camera frontala are 3.7 megapixeli si permite fotografierea la unghiuri de pana la 120 de grade.

 

Creionul digital S Pen a fost si el imbunatatit pentru a oferi o experienta cat mai apropiata de cea a scrierii cu stiloul pe hartie. S Pen permite folosirea avansata a unor functii ca Action Memo, Screen Write, Image Clip si Smart Select, ceea ce inseamna ca utilizatorii se pot bucura de un grad inalt de productivitate. Samsung Galaxy Note 4 se vinde in culorile Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold si Blossom Pink.

 

In ceea ce priveste ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear S, acesta este dotat cu un elegant ecran curbat superAMOLED de 2 inci. S Gear este primul smartwatch care poate functiona independent de smartphone datorita faptului ca este echipat cu un slot pentru cartela SIM. Utilizatorii pot scrie sau pot raspunde la mesaje cu ajutorul comenzilor vocale sau prin intermediul aplicatiei de tip tastatura care este instalata pe dispozitiv.

 MNSamsung_Gear_S_Pure_White_2            Samsung_Gear_S_Blue_Black_2

Gear S este echipat cu numerosi senzori si functii care permit monitorizarea semnelor vitale, dar si a numarului de pasi sau a altor variabile, ceea ce-l face ideal penru activitatile in aer liber. Gadget-ul beneficiaza si de suport pentru conexiunea Bluetooth, Wi-Fi si 3G.