Samsung Galaxy Note 4 ar putea avea un buton sensibil la atingere pentru a face fotografii

24

Inainte ca Samsung sa anunte Galaxy S5 la evenimentul MWC 2014 care a avut loc la inceputul acestui an, au existat zvonuri care sugerau ca acest smartphone va avea un sistem noi de surprindere a fotografiilor numit “Side Touch”.

 

Practic, se vorbea despre un buton sensibil la atingere, nu de unul fizic, insa dupa lansarea Glaaxy S5 era clar ca acest lucru nu s-a concretizat. Acum, informatiile despre acest sistem sugereaza ca Galaxy Note 4 ar putea avea parte de un astfel de buton. Descrierea Side Touch este aceeasi, faptul ca butonul va fi unul sensibil la atingere si nu va exista posibilitatea de apasare pana la jumatate pentru focalizare. In plus, este posibil ca acest buton sa nu functioneze atunci cand camera foto a smartphone-ului este setata pe “Easy Mode”.

 

Pe internet au aparut si alte speculatii cu privire la viitorul Galaxy Note 4. Se pare ca dispozitivul ar putea avea o camera de 16 megapixeli, cu stabilizator optic, iar camera frontala ar putea avea 3.7 pixeli. Un sistem bazat pe recunoastere gestuala ar putea permite utilizatorilor sa acceseze rapid camera si s-ar putea ca gadget-ul sa aiba suport pentru producerea de GIF-uri.

 

Deocamdata niciuna dintre aceste informatii nu a fost confirmata oficial. Ramane de vazut ce capabilitati va avea Galaxy Note 4.

 

Πηγή: PocketNow