Samsung Galaxy Grand Lite ar putea fi lansat la MWC 2014

34

Poate ca nu sunt multi cei care inteleg logica seriei Galaxy Grand a Samsung, insa asta nu a impiedicat compania sa intoduca un nou model. Recent, firma a lansat Galaxy Grand 2 si exista zvonuri care sustin ca un alt smartphone, Galaxy Grand Lite, ar putea fi lansat la evenimentul MWC 2014 de la Barcelona.

 

Potrivit unui site de profil, noul Galaxy Grand Lite va fi plasat, din punct de vedere al specificatiilor tehnice, intre Galaxy Grand si Galaxy Grand 2. Galaxy Grand Lite va fi modelul cu numarul GT-I9060, iar rapoarte aparute pe site-uri de specialitate sugereaza ca va fi echipat cu un ecran de 5 inci cu rezolutie WVGA, la fel ca Galaxy Grand. Totusi, Grand Lite va incorpora un procesor quad-core de 1.2 GHz ca Grand 2 si va beneficia de o memorie RAM de 1GB cu 8 GB spatiu de memorie, ca modelul Galaxy Grand. De asemenea, capacitatea de stocare va putea fi extinsa prin intermediul unui card microSD, iar Galaxy Grand Lite va fi alimentat de o baterie de 2.100 mAh.

 

Exista unele speculatii si cu privire la faptul ca noul smartphone Samsung va avea capacitati dual-SIM sic a va veni cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean sau mai avansat. Deocamdata, tot ce ne ramane de facut este sa asteptam evenimentul MWC 2014 si sa vedem daca intr-adevar acest nou dispozitiv va fi lansat.

 

Πηγή: PocketNow