Samsung estimeaza vanzari de 1mil de telefoane Mega 5.8

23

Compania sud-coreeana tocmai si-a anuntat phabletele la pret redus din seria Mega si deja spera sa vanda 1 milion de bucati Mega 5.8.

Se raporteaza ca Samsung a contactat mai multi producatori Taiwanezi de display-uri si a comandat 1 milion de ecrane cu diagonala de 5.8inch. Chiar daca pare o cifra maricica pentru primul val de produse, politica Samsung are mai multe sanse de reusita decat cea adoptata de HTC sau Nokia. Cei din urma prezinta produsul, asteapta precomenzi si abia dupa ce s-a “rasuflat” il trimit catre magazine.

Samsung se asteapta la vanzari considerabile datorita succesului inregistrat de modelul Galaxy Grand Duos si se speculeaza ca numarul display-urilor WVGA de 5inch destinate lui Duos va atinge 2 milioane in luna Mai.

Desi Samsung are propriile centre de productie pentru display-uri, se pare ca le rezerva pentru ecranele Super AMOLED ce vor fi montate pe varfurile de gama.

Nu se cunosc deocamdata asteptarile pe care le are Samsung de la Mega 6.3. Preturile pentru cele doua Mega raman in continuare un mister.

Πηγή: gsmarena