Samsung Electronics si Microsoft isi extind parteneriatul si vor oferi utilizatorilor mai multe servicii, pe mai multe dispozitive

13

Samsung si Microsoft si-au extins parteneriatul global pentru a oferi mai multor utilizatori si clienti corporate serviciile de productivitate mobila Microsoft. Samsung isi propune sa preinstaleze servicii si aplicatii Microsoft in portofoliul sau de dispozitive Android si sa imbunatateasca productivitatea mobila prin oferirea unui pachet nou business: Microsoft Office 365 si Samsung KNOX.

 

Microsoft are drept tinta reinventarea productivitatii intr-o lume care se bazeaza pe serviciile cloud. Extinderea serviciilor cloud pentru utilizatori, in moduri noi, prin diverse platforme si dispozitive, face parte din strategia Microsoft. Pentru utilizatori, serviciile preinstalate includ OneNote, OneDrive si Skype, care vor fi preinstalate pe noile smartphone-uri Galaxy S6 si S6 edge, asa cum a fost anuntat in cadrul MWC. In prima jumatate a anului 2015, Samsung planuieste sa preinstaleze Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive si Skype pe tabletele Samsung cu Android selectate. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge vor veni cu 100GB spatiu aditional in serviciul cloud, disponibil timp de doi ani, prin Microsoft OneDrive, pentru mai mult spatiu de stocare.

 

Serviciul cloud Microsoft Office 365 le ofera companiilor acces la aplicatiile Office familiare, precum email, calendar si conferinte video, toate optimizate pentru o experienta fluida pe toate dispozitivele interconectate, de la computere la smartphone-uri si tablete. Samsung KNOX le ofera utilizatorilor o modalitate sigura de a comuta intre profilurile personale si cele de la locul de munca, mentinand astfel un nivel ridicat de securitate.