Samsung DA-E750, statia audio cu amplificare pe lampi, disponibila in Romania

17

 

Un produs care vizeaza consumatorii cu pretentii, DA-E750 ofera un sistem de difuzoare stereo cu o putere de 2x20W si un subwoofer cu o putere de 60W, ridicand astfel totalul puterii reale la 100W. Ceea ce este important pentru amatorii de muzica ascultata in conditii cat mai bune este insa amplificatorul, care foloseste lampi electronice pentru etajul audio final, promitand astfel o calitate superioara produselor similare bazate doar pe tranzistori.

Samsung DA-E750 este compatibil cu terminalele Apple si Samsung prin implementarea suportului pentru tehnologiile AirPlay, respectiv AllShare, dar si cu terminalele compatibile Bluetooth 3.0, inclusiv pentru cele care ofera suport pentru noul codec apt-X. In cazul in care utilizatorul doreste sa foloseasca statia audio fara a apela la conexiuni radio, aceasta ofera un conector audio jack de 3,5mm pentru intrare, un conector USB, care permite redarea fisierelor MP3 sau WMA de pe un stick de memorie, si conectori Wi-Fi si Ethernet pentru streaming-ul din reteaua locala. In mod evident, nu puteau lipsi conectorii de andocare si incarcare, compatibil atat cu terminalele Apple cat si cu cele Samsung.

Echipamentul audio Samsung are dimensiuni de 450 x 148 x 240mm si o greutate de 8,6kg, carcasa eleganta fabricata din lemn fiind disponibila in versiunile coloristice neagra si maron inchis.

Ceea ce nu suna tot atat de bine precum amplificatorul laudat de producator este pretul de vanzare, Samsung DA-E750 avand un pret de lista de 2499 lei.

 

Sursa : orange.ro