Samsung cumpara YESCO Electronics si isi extinde portofoliul de solutii de afisaj digital

21

Samsung a anuntat achizitia a YESCO Electronics, o companie americana, producator de solutii si afisaj LED, cu peste 2.000 de instalatii in SUA, dar si in alte tari.Achizitia consolideaza intrarea Samsung pe piata solutiilor de afisaj LED, extinzand dezvoltarea tehnologiei de varf si a expertizei companiei dincolo de piata LFD ce utilizeaza panouri LCD, in care Samsung este lider la nivel mondial de 6 ani, consecutiv.

 

In contextul implementarii atat de rapide a tehnologiei LED, care ofera o calitate imbunatatita a imaginii, eficienta in consumul de energie si functionalitate la nivel operational, Samsung va lucra impreuna cu YESCO Electronics pentru a le oferi utilizatorilor ecrane durabile si rezistente, adaptate unor conditii variate, inclusiv celor extreme. Printre momentele notabile pentru YESCO se pot mentiona executii extinse de afisaj digital pe multe din pietele unde Samsung deja activeaza, inclusiv in retail, educatie, mediul corporate, industria hoteliera si de transport.

 

“Combinand vasta expertiza in domeniu a companiei YESCO Electronics cu reteaua noastra globala, experienta de business si echipa de cercetare si dezvoltare formata din experti de top, ne confirmam pozitia de lideri si valoarea serviciilor pentru consumatori, in calitate de furnizor de solutii complete pentru afisajul digital”, a declarat unul dintre oficialii Samsung.

 

Fondata in 1988, compania YESCO Electronics se bucura de o bogata traditie si a implementat cu succes atat proiecte mari, la scara mondiala, cat proiecte de dimensiuni mai mici.