Samsung confirma indirect ca urmatorul smartwatch va avea ecran rotund

17

Cum Samsung a lansat multe smartwatch-uri in 2015, este clar ca firma are planuri serioase si in ceea ce priveste 2015. Era de asteptat ca firma sa lanseze un nou smartwatch, insa cele mai importante saloane de tehnologie au trecut deja. Au existat numeroase zvonuri legate de capabilitatile viitorului ceas inteligent al celor de la Samsung, iar compania a anuntat recent un nou SDK, inaintea anuntului despre un posibil gadget purtabil.

 

Anuntul facut de cei de la Samsung confirma indirect si faptul ca viitorul smartwatch va avea ecran rotund. Zvonurile sugereaza ca dispozitivul s-ar putea numit Gear A, insa nu au fost oferite niciun fel de informatii oficiale in acest sens. Este posibil ca viitorul ceas inteligent Samsung sa ofere conexiune cu retelele mobile si sa vina atat in varianta cu suport Wi-Fi cat si Bluetooth, asa cum se intampla in cazul modelului Gear S.

 

Faptul ca imaginea evidentiaza cifra 11 nu da foarte multe informatii, insa a aprins imaginea unora dintre pasionati care cred ca ar putea fi vorba despre data de lansare – 11 mai.

 

Πηγή: PocketNow