Samsung Charm și-a făcut loc în oferta Orange

343

De astăzi, noul wearable Samsung Charm îmbogățește portofoliul de gadgeturi al Orange. Noua brățară inteligentă de la Samsung aduce un plus de eleganță oricărei ținute şi se adresează iubitoarelor de tehnologie care îşi doresc mai mult decât un dispozitiv de monitorizare a activității zilnice.

 

Prin designul său distinctiv şi versatil, Samsung Charm îmbină funcționalitatea cu stilul şi este compatibil cu sistemul de operare Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare.

 

Brățara dispune de o autonomie de până la 14 zile şi monitorizează activitatea zilnică: numărul de paşi, caloriile arse şi poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi rețele de socializare. Utilizatorul este informat asupra evoluției sale printr-un sistem multicolor cu LED-uri și vibrații.

 

Samsung Charm este disponibil în trei culori, auriu, negru şi roz quartz, şi poate fi achiziționat din magazinele Orange și online la prețul de 29 euro cu TVA inclus.

 

Clienții care achiziționează produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentară, datorită campaniei Hot Summer. Până la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din București) reprezintă un discount de 1%. Astfel, dacă afară sunt 30°C, discountul aplicat în magazinul online va fi de 10%.

 

Πηγή: orange