Samsung C9 – un smartphone cu design modern si dotari bune

42

Samsung C9 este deocamdată dezvaluit pe surse, dar compania sud-coreeană a lansat un mesaj de teasing care vorbește despre o lansare oficială. Nu știm exact data, dar mesajul este din seria “The next big thing is coming”. Samsung face astfel de anunțuri când lansează modele precum S7 sau Note 7.

 

Noul model are un cod deja cunoscut, SM-C9000, iar unii spun că litera C ar însemna că va fi vândut doar în China. Deocamdată nu știm oficial, așa că nu putem spune dacă este așa sau nu. Modelul are dotări bune, dacă zvonurile se dovedesc reale. Ecranul este de 6 inch, dar Full HD, cu densitate bună, procesor Qualcomm Snapdragon 625, 6GB de memorie RAM, versiuni de 32/64GB, slot pentru carduri MicroSD, cameră foto cu senzor de 16 megapixeli, dar și o cameră foto frontală de 16 megapixeli pentru poze selfie. Bateria integrată este și ea cât acumulatorul unei tablete, de 4.000 mAh. Se pare însă că asiaticii preferă modelele cu ecrane foarte mari. Mie 6 inch mi se pare deja enorm.

 

Samsung C9 urmează să fie lansat oficial pînă la finalul lunii octombrie, iar lansarea în SUA va fi la jumătatea lunii noiembrie, deci pe-atunci este posibil să vedem și lansarea europeană. Sau poate se dovedește reală informația că este doar pentru China.

 

Prețul Samsung C9 este estimat să fie de circa 250 de euro, probabil la noi va fi mai scump, plus taxe și TVA-uri.

Πηγή: SamMobile