Samsung blochează accesul telefoanelor Galaxy Note7 la reţelele de telecomunicaţii din Canada

273

Chiar dacă a trecut ceva timp de la iscarea scandalului bateriile explozive de pe Galaxy Note 7, problemele pentru Samsung nu s-au terminat. După ce au fost blocate în Australia, Samsung a decis să blocheze accesul telefoanelor la reţelele de telecomunicaţii şi în Canada. Anunţul vine chiar de la Samsung Canada, de la care aflăm că deconectările vor începe pe 15 debembrie.

 

Aşadar, începând cu data de 15 decembrie, telefoanele Samsung Galaxy Note 7 vor avea interzis la reţelele de telecomunicaţii canadiene.

 

Este o decizie pe care Samsung a luat-o şi în Australia, pentru că mulţi utilizatori, care nu au avut probleme, nu vor să returneze telefoanele. Samsung, aşa cum este normal, nu vrea să mai rişte şi încearcă, astfel, prin orice mijloace ca evenimentele neplăcute din această toamnă să nu se mai repete.

 

Clienţii sunt sfătuiţi să mai profite cât mai pot de programul de despăgubire oferit de Samsung, pentru că gigantul sud-coreean pare dispus să schimbe strategia, iar în cazul în care vor apărea probleme, cei care vor dori să le mai schimbe, nu vor mai avea ocazia să o facă gratis.

 

Πηγή: Phone Arena