Samsung ar putea vinde Note 7 anul viitor

41

Samsung a fost obligat să recheme toate modelele Galaxy Note 7 din cauza cazurilor de explozie, cam 100 la nivel global. Totuși, dacă reușesc să găsească eroarea, ar putea vinde anul viitor Note 7 “refurbished” pentru cei care vor să încerce senzații tari. Din ce pasiune am observat pentru Note sigur vor găsi clienți.

 

Deocamdată, Samsung nu a localizat exact eroarea care duce la explozia Note 7, iar un anunț în acest sens este așteptat de toată lumea. Deși nu au fost predate oficial toate modelele Note 7, în ultima perioadă nu au mai fost cazuri de acest gen. Analiștii cred că Samsung va vinde anul viitor modelele care au fost retrase, probabil cu un preț mai bun. Raportul citat de presa coreeană spune că decizia finală nu a fost luată, dar că este posibil ca Samsung să încerce să acopere pierderile astfel.

 

Modelele “resigilate” vor fi vândute în special în Asia, nu în Europa sau SUA, spun analiștii industriei. Există și oameni care neagă această informație și amintesc că prima producție Samsung de telefoane mobile Anycall a fost distrusă de fostul președinte, Lee Kun-hee, pentru că nu respecta standardele de calitate. Atunci 150.000 de telefoane au fost reciclate. Însă Lee Kun-hee nu mai este acum la conducere. Unii susțin că Samsung va recicla toate terminalele Note 7.

 

Probabil 3 milioane de unități Galaxy Note 7 au fost retrase de pe piață. Inițial Samsung credea că a găsit problema, spunând că limitarea bateriei la 60% ar rezolva problema, dar și după acest moment au fost terminale care au explodat.

Πηγή: SamMobile