Samsung ar putea lansa Galaxy S8 Lite săptămâna viitoare

- Adrian Ungureanu
399

Compania sud-coreeană își continuă șirul lansărilor din acest an, dar și procesul de reorganizare a portofoliului de telefoane, și va opera ceva schimbări și în familia Galaxy J, reprezentată în principal de telefoane de buget.

Așa cum a adus seriile Galaxy A8 și Galaxy A6, Samsung apelează la numele pare și pentru familia Galaxy J, iar modelele Galaxy J4 și Galaxy J6 ar putea fi lansate săptămâna viitoare.

Compania a trimis invitații pentru un eveniment de lansare ce va avea loc în Mumbai, India, o piața cu un apetit ridicat pentru telefoane ieftine, așa că nu putea fi un loc mai potrivit pentru Samsung să-și lanseze noile telefoane de buget.

Evenimentul va avea loc luni, 21 mai, iar speculațiile, lansate de sursele locale și de majoritatea blogurilor de profil, spun că modelele Galaxy J4 și Galaxy J6 vor fi vedetele evenimentului. De asemenea, este luată în calcul și lansarea pe plan local a seriei Galaxy A6.

Dar nimeni nu ia în calcul și o a treia variantă. Dacă ne uităm la ilustrația folosită în invitație, nu este exclusă nici lansarea modelului Galaxy S8 Lite, care are toate certificările necesare pentru a fi lansat. I-am văzut și specificațiile după ce a primit certificare TENAA și FCC.

Cel puțin uitându-ne la silueta de telefon sugerată în ilustrație, pare a fi un telefon cu ecran Infinity, cu margini curbate. Mă cam îndoiesc de faptul că Samsung putea astfel de ecrane, pe cele mai ieftine telefoane din portofoliu, în condițiile în care nici măcar modelele fin seriile Galaxy A6 și A8, modele mai scumpe, nu au ecrane cu margini curbate.