Samsung ar putea echipa viitorul Galaxy S4 cu un ecran de 4.99 inci

18

Pe langa ecranele flexibile pe care Samsung le-a lansat la evenimentul CES 2013, au existat si noi display-uri destinate dispozitivelor mobile. Conform datelor oferite de companie, sunt asteptate lansarile: unui ecran WVGA de 3.97-4.27 inci, unui ecran qHD de 4.29 inci, unui display HD de 4.8-5.55 inci si un ecran full HD de 4.99 inci.

Lansarea acestui ultim display full HD de 4.99 inci, S-AMOLED, este asteptata in primul trimestru al lui 2013. Ecranul atrage atentia in contextul in care din ce in ce mai multi producatori opteaza pentru display-uri full HD cu rezolutie 1080×1920 pixeli pentru telefoanele mobile – incepan cu HTC Droid DNA. Astfel, nici Samsung nu este de asteptat sa se lase mai prejos.

Exista multe zvonuri si in legatura cu procesorul pe care Samsung Galaxy S4 il va incorpora. Avand in vedere lansarea procesoarelor octa-core Exynos 5 Octa, este posibil ca firma sa lanseze din nou un produs ca re se va afla mult in fata competitorilor. Daca acesta va fi tipul de procesor pe care Samsung il va alege pentru a patra generatie a smartphone-ului Galaxy S, inseamna ca dispozitivul va fi unul incredibil de rapid.

 

Sursa: PocketNow