Samsung ar putea ajunge la 1 milion de precomenzi pentru Galaxy S8 în Coreea de Sud

- Adrian Ungureanu
288

Noile vârfuri de gamă de la Samsung, Galaxy S8 și S8 Plus se bucură de o popularitea și un interes atât de mare în Coreea de Sud, încât a depășit orice așteptări din partea companiei.

La începutul săptămânii notam că în doar 2 zile Samsung și-a doborât orice record în materie de precomenzi, depășind cu mult rezultatele realizate de Galaxy Note 7 și de generația anterioară de telefoane Galaxy S7 și S7 Edge. În doar 2 zile Samsung își asigurase vânzarea a peste 550.000 de telefoane.

Acum, la o săptămână de la startul campaniei de precomenzi în țara de origine, Samsung a ajuns să numere circa 720.000 de precomenzi, o cifră care întrece orice așteptare pe care compania sud-coreeană a avut-o. La mijlocul lunii martie, oficialii Samsung anticipau precomenzi în jurul a 400.000 de unități.

Acum, sunt perspective ca Samsung să depășească și pragul de 1 milion de precomenzi, dacă ritmul actual se menține. Campania a început pe 7 aprilie și se va încheia pe data de 17 aprilie. Astfel, Samsung mai are 4 zile în care să mai strângă circa 220.000 de precomenzi pentru a ajunge la 1 milion.

No posts to display