Samsung ar putea aduce smartphone-urile Tizen in Europa odata cu lansarea Z3

24

Daca sistemul de operare Tizen a fost, la inceput, doar un alt mod de a concura cu Google, recent pare ca Samsung a decis sa faca din platforma una mai stabila, de sine statatoare. Compania a integrat sistemul de operare si in dispozitive purtabile ca smartwatch-ul Gear S2, dar smartphone-urile cu sistem de operare Tizen sunt inca o provocare.

 

Smartphone-urile Samsung Z si Z1 nu au avut parte de un succes asa cum spera compania si au fost orientate catre piete in curs de dezvoltare(in special India), neavand o prezenta globala semnificativa. Tousi, acest lucru s-ar putea schimba odata cu lansarea smartphone-ului Z3. Deocamdata nu exista prea multe detalii despre Samsung Z3, insa zvonurile sustin ca gadget-ul va fi echipat cu un ecran de cinci inci care va oferi o rezolutie 720p. Procesorul pare sa fie un quad-core de 1.3 GHz, iar memoria RAM ar putea fi una de 1.5 GB. In plus, informatiile mai sustin ca va exista un spatiu de stocare de 8GB, camera foto va fi una de 8 megapixeli, iar camera frontala una de 2 megapixeli.

 

Deocamdata niciuna dintre informatii nu a fost confirmata oficial. De notat mai este ca specialistii sustin ca Samsung Z3 ar putea ajunge si in Europa. Printre tarile europene care se pare ca sunt vizate se numara Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia si Rusia. Daca informatiile se vor dovedi adevarate, este clar ca Samsung vrea sa introduca Tizen si pe pietele importante si sa castige utilizatori noi.

 

Πηγή: PocketNow