Samsung anunta lansarea unui Samsung Galaxy Gear S cu ecran curbat si 3G

15

Samsung a anuntat urmatorul membru al familiei de ceasuri inteligente: Galaxy Gear S cu ecran curbat. Noul gadget incorporeaza un ecran superAMOLED de 2 inci, similar cu cel care se gaseste pe Samsung Galaxy Fit, dar Gear S este construit in jurul sistemului de operare Tizen.

 

Pe langa ecranul de 2 inci, Galaxy Gear S cu ecran curbat ofera si suport pentru conexiunea 3G, ceea ce inseamna ca utilizatorii isi pot tine smartphone-ul si smartwatch-ul sincronizate chiar si cand acestea se afla prea departe unul de altul pentru a fi posibila conexiunea Bluetooth.

 

Aplicatia S Health va veni preinstalata pe ceasul intelingent Galaxy Gear S, impreuna cu software-ul Nike+ Running, ceea ce ofera un indiciu ca noul model cu ecran curbat se va pozitiona undeva intre dispozitivele Android Wear – Galaxy Fit si mai versatilul Gear 2.

 

Nokia Maps vor fi folosite pentru a oferi utilizatorilor navigatie pas cu pas, un alt element care departeaza ceasul inteligent de Google. In ceea ce priveste partea tehnica, Samsung Galaxy Gear S cu ecran curbat este certificate IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si praf. De asemenea, gadget-ul incorporeaza numerosi senzori – accelerometru, barometru, giroscop, busola si elemente care sa monitorizeze bataile inimii, razele UV si lumina ambientala. Bateria promite o autonomie de aproximativ doua zile si are o capacitate de 300 mAh.

 

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear S cu ecran curbat va fi pus in vanzare in octombrie si va fi insotit de un alt gadget numit Samsung Gear Circle. Acesta este un accesoriu Bluetooth care ajuta la sincronizarea dispozitivelor si permite utilizatorilor sa primeasca apeluri si notificari sau sa asculte muzica in regim wireless. Atunci cand Gear Circle nu este folosit, utilizatorii il pot transforma intr-un accesoriu ce poate fi purtat in jurul gatului.

 

Πηγή: The Verge