Samsung anunta Galaxy Grand 2

16

Misteriosul terminal Samsung cu ecran de 5,25 inci este chiar Galaxy Grand 2, telefonul tocmai anuntat de compania sud-coreeana. Specificatiile noului device care ajunsesera in presa chineza sunt confirmate oficial chiar de catre producatorul telefonului.

 

Noutatea adusa este ca va imprumuta de la Galaxy Note 3, spatele protejat de piele ecologica iar ecranul de 5,25 inci va avea rezolutie 1280×720 HD TFT. Procesorul si RAM-ul au primit deasemenea o actualizare, comparativ cu predecesorul Galaxy Grand, terminalul fiind propulsat de un procesor quad-core de 1,2 GHz cu 1,5 GB de RAM. Cele doua camere incorporate de 8 MP, respectiv de 1,9 MP au fost si ele confirmate de Samsung. Alte specificatii publicate au fost capacitatea memoriei interne de 8GB ce poate fi extinsa cu card microSD de 64 GB.

 

Galaxy Grand 2 va fi un terminal dual-SIM ce va oferi suport Wi-Fi, Bluetooth 4,0 si GPS. Bateria acestuia de 2600mAH promite 10 ore de autonomie pentru streaming de clipuri video sau 17 ore in convorbire.

 

Sistemul de operare rulat de terminal va fi Android 4.3. Samsung Galaxy Grand 2 va fi disponibil in trei culori: negru, alb si roz. Pentru moment nu exista informatii legate de pretul la care acesta va ajunge pe piata.

 

Πηγή: PhoneArena