Samsung anunta doua noi telefoane: Galaxy Young si Galaxy Fame

13

Samsung isi continua planul de cucerire a pietei de smartphone-uri lansand doua noi telefoane care se adreseaza unei categorii de consumatori neglijata pana acum: celor foarte tineri. Galaxy Young si Galaxy Fame sunt vizibil mai mici decat cele lansate sub umbrela Galaxy pana acum iar specificatiile modeste vor anunta probabil si un pret mai mic.

Ambele telefoane vor rula Android 4.1 Jelly Bean insa Fame se anunta a fi mai performant decat modelul Young. Conform unui comunicat de presa Samsung, Galaxy Young va avea un ecran 3.27 inch cu o rezolutie de 480×320, un procesor single-core de 1 Ghz, 768 MB de RAM si o baterie 1300mAh battery. Camera este de doar 3 megapixeli iar memoria interna este limitata la 4 GB insa prezinta un slot de card microSD. Telefonul vine cu Samsung Game Hub preinstalat.

Galaxy Fame pare dupa specificatii mai “high-end” in comparatie cu modelul Young, cu un ecran de 3.5  inch cu rezolutie de 480×320, o camera mai performanta de 5 megapixeli si cu 512 MB de RAM. Fame vine cu NFC si Glonass GPS preinstalate. Celelalte specificatii par identice cu cele de la modelul Young, diferenta facand-o dimensiunile de 113.2×61.6×11.6mm.

Telefoanele mobile vor fi lansate atat in versiunea standard cat si dual-sim. Inca nu exista informatii despre data de lansare oficiala sau costurile noilor telefoane Galaxy.

Sursa: The Next Web