Samsung a vandut 5 milioane de Note II

36

Cei de la Samsung anuntau la inceputul lunii ca atinsesera 3 milioane de unitati vandute, la doar 37 de zile de la lansarea phabletei. Dupa 24 de zile de la acel anunt, Note II aproape ca si-a dublat vanzarile, ajungand la frumoasa cifra de 5 milioane.

Ce-i drept, nu toate cele 5 milioane de Galaxy Note II nu au ajuns inca la utilizatori, o parte dintre ele fiind cumparate de distribuitori pentru a-si pregati stocurile. Chiar si asa, Samsung s-a spalat pe maini, iar distribuitorii le vor vinde mai mult ca sigur in perioada sarbatorilor ceea ce ar putea insemna o scadere palpabila a vanzarilor directe efectuate de Samsung in lunile urmatoare. Compania coreeana se asteapta sa vanda 20 de milioane de bucati pana la incetarea productiei lui Note II, dubland astfel vanzarile predecesorului Note.

Phabletele au un succes sesizabil in ciuda dimensiunilor. Galaxy Note, primul model care a prins la public, a scos in evidenta avantajele unui astfel de gadget, iar acum Note II culege laurii. Sa nu uitam ca de anul viitor nisa se va aglomera, producatori precum HTC, Sony si LG vizand pietele mondiale cu produse similare, situatie in care o parte din cele 20 de milioane estimate de Samsung ar putea primi un III pe langa unele mici modificari.

Sursa: thenextweb.com