Samsung a obtinut in mod ilicit acces la informatii confidentiale privind acordurile de licentiere dintre Apple si Nokia

18

Managerii Samsung au obtinut acces la informatii confidentiale  privind acordurile de licentiere incheiate intre Apple si Nokia iar Apple cere in tribunal sanctiuni pentru compania sud-coreeana.

Termenii de licentiere dintre cele doua companii au fost inclusi intr-un document stric confidential pus la dispozitie in cadrul unui proces, avocatii Samsung avand drepturi doar de revizuire, nu si de dezvaluire a continutului. Informatiile sensibile au ajuns la 50 dintre angajatii companiei.

Acest lucru a iesit la iveala in cadrul unei negocieri intre reprezentantii Samsung si Nokia cand unul dintre managerii Samsung prezenti aici a reprodus un paragraf din acordul pus la dispozitie de catre avocatii companiei. Reprezentantii sud-coreeni au dezvaluit sursa informatiilor scurse, neluand in seama sanctiunile la care avocatii acestora sunt expusi pentru incalcarea acordului de confidentialitate.

O noua audiere pentru acest caz va avea loc pe 22 octombrie.

Πηγή: Electronista