Samsung a lansat un nou smartphone, asemanator cu S III mini

23

Compania Samsung, cea mai mare producatoare pe piata de telefonie mobila, lanseaza un nou smartphone, denumit Galaxy Axiom care seamana izbitor cu S3 mini.

Fara multa zarva, coreenii dezvaluie, pe site-ul lor, cateva detalii cu privire la noul gadget. Au dotat Galaxy Axiom, nu cu ecran Amoled, asa cum au produs pana acum, ci cu unul TFT de 4 inci si rezolutie de 480x800p.

Noul telefon vine instalat cu sistemul de operare Android 4 Ice Cream Sandwich. Bateria are o capacitate de 2100 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 8 ore de convorbiri si 10 zile in stand-by.

Galaxy Axiom ofera o camera de 5 megapixeli pe spate si 1,3 MP pe fata. De asemenea, este echipat cu procesor Krait dual-core de 1,2 GHz.

Ca si conectivitate, smartphone-ul ofera servicii 4G LTE, Wi-Fi si NFC. Are o memorie de 4 GB, cu posibilitate de marire pana la 36 GB prin slot microSD.

Asa cum am spus mai sus, Samsung Galaxy Axiom pastreaza designul de la S III mini. Producerea acestui nou smartphone a fost posibila prin colaborarea companiei cu U.S Cellular si va aparea pe piata din SUA, pentru inceput, la pretul de 400 de dolari.