Samsung a lansat platforma ARTIK pentru accelerarea dezvoltarii Internet of Things

15

Samsung a lansat platforma Samsung ARTIK pentru a facilita o dezvoltare mai rapida si simpla a aplicatiilor de business, industriale si pentru consumatori pentru Internet of Things (IoT). ARTIK este o platforma open source ce include module integrate de ultima generatie, gata de productie, software avansat, placi de dezvoltare, drivere, instrumente, functii de securitate si conectivitate cloud menite sa accelereze dezvoltarea unei generatii de dispozitive, solutii si servicii IoT mai bune si mai smart.

 

Toate produsele, aplicatiile si serviciile familiei ARTIK sunt echipate cu tehnologie hardware de securitate, memorie integrata si putere de procesare superioara. Securitatea este un element important al software-ului integrat in platforma, alaturi de capacitatea de conectare la internet pentru servicii imbunatatite si de analiza a datelor bazate pe cloud. Fiind o platforma open source, Samsung ARTIK poate fi personalizata cu usurinta pentru o implementare mai rapida a dispozitivelor IoT si a serviciilor care pot fi oferite odata cu acestea.

 

Platforma Samsung ARTIK poate fi configurata pentru a se potrivi cerintelor specifice unor game variate de dispozitive de la accesorii smart portabile si dispozitive de automatizare a caselor, pana la iluminare smart si aplicatii industriale.