Samsung a lansat in Romania generatia 2013 de televizoare Smart TV

14

Samsung a lansat astazi noua sa gama de televizoare inteligente, Smart TV. Generatia 2013 cuprinde modele noi cu procesoare dual-core sau quad-core (modelele premium), si acopera intervalul 81-140cm al diagonalelor.

Platforma Samsung Smart Hub disponibila pe generatia 2013 de televizoare Smart a fost reproiectata pentru a simplifica procesul de cautare. Continutul este organizat in trei sectiuni principale, avand o interfata usor de folosit si icon-uri dinamice care faciliteaza previzualizarea instantanee a sectiunilor. Aceste sectiuni sunt:

  • Fotografii, Videoclipuri & Muzica – aceasta sectiune le permite consumatorilor sa organizeze continutul cu caracter personal si fisierele existente pe televizorul Samsung Smart TV si pe alte dispozitive concetate cu acesta.
  • Socializare – sectiunea afiseaza continutul creat de prieteni si familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum si alte servicii de video call.
  • Aplicatii – organizeaza aplicatiile Samsung descarcate si recomandarile pentru a usura accesul utilizatorilor.

 

Smart Interaction le permite utilizatorilor sa interactioneze usor si rapid cu functiile televizorului Samsung. Modelele din 2013 folosesc un set complex de algoritmi care asigura o detectarea mai precisa a fetei si o interpretare mai buna a miscarilor si a vocii. Noile televizoare le permit utilizatorilor sa navigheze prin meniu, sa regleze volumul, sa dea zoom unei poze folosind ambele maini sau sa dea Like unui post pe Facebook prin simpla realizare a semnului OK cu mana.

Imediat ce consumatorii au conectat televizorul Smart TV la alte dispozitive in cadrul aceleiasi retele wireless, prin intermediul Samsung AllShare, acestia pot transfera cu usurinta imagini si materiale audio intre dispozitive.

Noile Smart TV-uri vor fi disponibile la preturi ce variaza intre 1.899 lei (32 inci, HD ready) si 12.299 lei (55 inci, Full HD), in functie de diagonala si de alte caracteristici tehnice.