Samsung a lansat Galaxy Tab S2, tableta ideala pentru consumul de continut digital

20

Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S2, cu ecran Super AMOLED, optimizat pentru vizualizarea oricarui tip de continut digital. Designul tabletei este elegant, Tab S2 fiind dotata cu cea mai subtire si mai usoara rama de metal de pe piata. Tehnologiile performante pe care dispozitivul le incorporeaza urmaresc sa ofere utilizatorilor o experienta cat mai buna.

 

Cu o grosime de doar 5,6 mm si o greutate de numai 389g (modelul de 9.7 inci) si 265 g (modelul de 8 inci), tableta Galaxy Tab S2 este ideala pentru citirea sau vizualizarea de continut digital Prin recrearea unei experiente vizuale de navigare similare celei de consum a mediei traditionale, Galaxy Tab S2 ofera o experienta confortabila de consum al continutului digital, inclusiv pentru citirea cartilor, revistelor si a paginilor web. Ecranul optimizat pentru citire le permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta placuta de lectura.

 

Tableta dispune de un contrast mai profund, iar ecranul Super AMOLED ofera 94% tonuri naturale pentru a reda culori cat mai apropiate celor din realitate (Adobe RGB standard de culoare). Utilizatorii se pot bucura acum de galerii cu fotografii cu multe detalii si de o experienta de cumparaturi online placuta, in timp ce vizualizeaza imagini clare pe tableta Galaxy Tab S2.

 

De asemenea, Galaxy Tab S2 dispune de tehnologie avansata a ecranului, care reda continutul luminos intr-un mod natural, pentru o experienta vizuala captivanta. Functia Adaptive Display ajusteaza inteligent gama de culori, saturatia si claritatea in functie de aplicatiile pe care le ruleaza, a temperaturii culorilor din mediul de vizionare si de iluminatul ambiental. De asemenea, modul Reading modifica nivelul de luminozitate a ecranului, pentru a le permite utilizatorilor sa citeasca perioade mai lungi de timp, fara a-si obosi ochii. Incadrata de cel mai subtire si mai usor cadru metalic, Galaxy Tab S2 este usor de transportat pe parcursul intregii zile. In plus, designul elegant se integreaza in orice context, astfel incat utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de vizionare oriunde, oricand.

 

Tableta dispune de suita Microsoft Office Solutions preinstalata, pentru ca utilizatorii sa poata crea si edita documente oricand, oferind totodata un spatiu de stocare de 100GB prin OneDrive, gratuit timp de doi ani. De asemenea, tableta este compatibila cu tastatura avansata Book Cover, care ofera acelasi confort ca o tastatura standard de calculator cu un trackpad incorporat pentru executarea sarcinilor in mers. Pentru o administrare mai buna, tableta Galaxy Tab S2 dispune de un scaner pe baza de amprenta pentru autentificare fara griji. Un senzor avansat de securitate ofera acum acces facil la dispozitivul personal printr-o simpla apasare a tastei home. Pentru a simplifica managementul dispozitivelor, Galaxy Tab S2 prin functia Smart Management afiseaza automat setarile, inclusiv nivelul bateriei, capacitatea de stocare si disponibilitatea memoriei RAM, pentru ca utilizatorii sa-si poata gestiona eficient dispozitivele. De asemenea, este pre-instalat cu solutii anti-malware pentru protectie suplimentara. In plus, Galaxy Tab S2 este un dispozitiv multitasking, permitand utilizatorilor sa vizualizeze si sa ruleze doua aplicatii simultan. De asemenea, functia Pop-Up Window, faciliteaza navigatia intre mai multe aplicatii simultan. Mai mult, Galaxy Tab S2 dispune de o structura de stocare imbunatatita care face localizarea fisierelor mai simpla ca oricand.

 

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 va fi disponibila in variante cu mai multe optiuni de conexiuni, memorie si dimensiuni: 9,7 inci si 8,0 inci versiunile cu Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 32 sau 64GB cu microSD de pana la 128GB. Acesta va fi disponibil pe piata, incepand cu luna august 2015.