Samsung a lansat doua produse noi – un notebook si un PC

18

Samsung a anuntat lansarea a doua produse noi: un notebook Series 9 si un sistem desktop Series 7 AIO. Notebook-ul va fi pus in vanzare in perioada 29 decembrie-4 ianuiarie, in functie de zona in care se afla utilizatorii.

 

Series 9 promite sa fie un notebook foarte subtire, avand o grosime de doar 11.8 milimetri si cantareste 950 de grame. Samsung sustine ca Series 9 este cel mai subtire si mai usor dispozitiv pe care il ofera. Autonomia bateriei este de 12 ore, iar ecranul are 12.2 inci. Nativ, display-ul ofera o rezolutie de 2560 x 1600 de pixeli, iar la nivelul sistemului de operare va rula Windows 8.1. Procesorul va fi unul Intel Core M care va putea rula la o frecventa de pana la 2 GHz. Memoria RAM va fi una de 8 GB, iar capacitatea de stocare de 256 GB, pe un hard SSD.

 

In ceea ce priveste dispozitivul Series 7 AIO, acesta va incorpora un ecran curbat de 27 de inci si va fi disponibil incepand cu luna ianuarie. Display-ul va oferi o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, fullHD, iar Series 7 AIO va incorpora boxe de 10W in interior. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa urmareasca programe TV pe ecranul PC-ului daca vor conecta monitorul cu ajutorul portului de conexiune HDMI. De asemenea, va exista o camera web HD si multe alte dotari incluse de Samsung.

 

Sistemul de operare pe care Series 7 AIO il va rula va fi tot Windows 8.1, procesorul va fi un Intel Core i5, iar memoria RAM va fi de 8 GB. Capacitatea de stocare va varia de la 128 GB pana la 1 TB, cu hard-uri de tip SSD. Samsung va oferi mai multe detalii despre Series 7 AIO la evenimentul CES 2015 care va avea loc la inceputul anului viitor.

 

Πηγή: Slashgear