Samsung a lansat camera Galaxy in Romania

19

Samsung a lansat in tara noastra camera foto Galaxy, de 16 MP,  echipata cu cel mai nou sistem de operare, Android 4.1 Jelly Bean si conectivitate Wi-Fi.

Utilizatorii pot realiza performante fotografice de ultima ora. Camera ofera un zoom optic de 21x si 35 de functii ce permit editarea fotografiilor prin intermediul “Photo Wizard”.

De asemenea, raspunde comenzilor vocale ale detinatorului. Acesta poate controla zoom-ul sau fotografierea prin comanda vocala, poate seta temporizatorul sau cadrul de la apropiere sau de la departare.

Experienta Galaxy Camera este similara utilizarii unui smartphone datorita accesului wireless la internet si a sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Pe langa aplicatiile preinstalate oferite de Samsung, utilizatorii pot naviga pe web si pot instala aplicatii din magazinele Google Play si Samsung Apps”, conform unui comunicat emis de companie.

Camera foto are un ecran de aproape 5 inci HD Super Clear Touch Display, cu o claritate foarte mare, si senzor BSI CMOS de 1/2.3’’, ce permite captarea imaginilor in culori vibrante, la o rezolutie uimitoare.

Camera Samsung Galaxy este dotata cu procesor quad-core de 1,4 GHz, spatiu de stocare de 8 GB, card slot si GPS. De asemenea,  are o baterie de 1650 mAh si aproximativ 300 de grame in greutate.